Pilotul Carlos Sainz va fi împrumutat la Renault în sezonul următor al Formulei 1

Francezii de la Renault au anunţat, vineri, că s-a ajuns la un acord cu echipa Toro Rosso pentru împrumutul pilotului Carlos Sainz, pentru sezonul 2018 al Formulei 1, se arată într-un comunicat oficial.

214 afișări
Imaginea articolului Pilotul Carlos Sainz va fi împrumutat la Renault în sezonul următor al Formulei 1

Pilotul Carlos Sainz va fi împrumutat la Renault în sezonul următor al Formulei 1

Spaniolul în vârstă de 23 de ani îl va avea coechipier la Renault pe neamţul Nico Hulkenbger, astfel că Jolyon Palmer e foarte probabil să părăsească echipa Renault la finalul actualului sezon. Sainz a adunat până în prezent 100 de puncte în 53 de curse la care a participat, iar cea mai bună clasare din carieră a fost poziţia a şasea, obţinută de trei ori în 2016, în Spania, Statele Unite ale Americii şi Brazilia.

"Carlos Sainz este un pilot foarte promiţător pe care îl urmărim de ceva timp. Nico şi Carlos vor face o echipă bună. Aş vrea să le mulţumesc celor de la Toro Rosso pentru că ne-au acordat acest împrumut al pilotului. Îi mulţumim lui Jolyon Palmer şi îi urăm succes pe viitor", a declarat Cyril Abiteboul, directorul Renault Racing Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici