Mircea Rednic: Din sezonul viitor, Dinamo va juca toate meciurile de acasă pe Arena Naţională

Mircea Rednic (56 de ani) a anunţat că Dinamo va juca toate meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională, începând din sezonul următor.

97 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic: Din sezonul viitor, Dinamo va juca toate meciurile de acasă pe Arena Naţională

Mircea Rednic: Din sezonul viitor, Dinamo va juca toate meciurile de acasă pe Arena Naţională

"Puriul" a "protestat" la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Concordia Chiajna, din etapa a 4-a de play-out, în legătură cu stadionul din "Ştefan cel Mare", la care există anumite probleme şi nu s-a început încă procesul de modernizare pentru Euro 2020, la fel ca în cazurile Steaua, Giuleşti şi Arcul de Triumf.

"Atunci când am venit, eram cu cineva. Încă mai sunt cu cineva interesat, dar au fost ceva probleme şi dezamăgirea asta că la noi nu se întâmplă nimic cu stadionul. Noi n-avem stadion, nu avem birouri, e o situaţie mai delicată şi trebuie făcută o analiză bună. Eu sunt antrenor, sunt preocupat să fac o echipă puternică.

La noi nu s-a mutat nici măcar o cărămidă, nu ştiu ce se întâmplă. Vremea e frumoasă, teren e mult în centru, nu ştiu ce interese politice sunt. Măcar să avem un stadion de 15.000 de locuri şi meciurile importante să le jucăm pe Arena Naţională. Mai mult ca sigur, vom juca toate meciurile de acasă pe Arena Naţională sezonul viitor. Am luat două loje, mai luăm 18, facem bugetul... E altceva pe Arena Naţională. Sunt sigur că suporterii vin când li se creează suporteri. Dacă avem posibilitatea şi bani, de ce nu?", a declarat Mircea Rednic, joi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Concordia Chiajna, care se joacă vineri, 5 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1 Betano.

Ultima partidă jucată de Dinamo pe Arena Naţională s-a înregistrat în acest sezon, în derby-ul cu FCSB, încheiat 1-1, în noiembrie 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici