Mircea Rednic este noul antrenor al echipei KAA Gent

Tehnicianul Mircea Rednic a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor al echipei KAA Gent, ocupanta locului opt în campionatului Belgiei, informează site-ul oficial al clubului belgian.

319 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic este noul antrenor al echipei KAA Gent

Mircea Rednic (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

Mircea Rednic îi succede în funcţie lui Victor Fernandez, demis luni seară, şi a semnat un contract până la finalul sezonului.

Rednic, în vârstă de 51 de ani, va fi ajutat de secundul său şi la Standard Liege, Peter Balette, dar şi de Manu Ferrera, de antrenorul portarilor, Jacky Munaron, şi de preparatorul fizic Stijn Matthys.

"Avem toate condiţiile pentru a obţine performanţe. Avem infrastructură, suporteri şi jucători buni. Avem nevoie de disciplină tactică pentru a obţine rezultate", a declarat Rednic.

După nouă etape, Gent ocupă locul 8, cu 13 puncte. Fosta echipă pregătită de Rednic în Belgia, Standard Liege, este pe primul loc în campionat, cu maximum de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici