Mircea Rednic îl dă în judecată pe fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu

Antrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, a afirmat, miercuri, că intenţionează să îl dea în judecată pe fostul acţionar al clubului "alb-roşu" Vasile Turcu, pentru afirmaţiile potrivit cărora tehnicianul ar încasa comisioane în urma transferurilor şi nu i-ar fi înapoiat o datorie.

186 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic îl dă în judecată pe fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu

Mircea Rednic (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Mi se pare normal să ajuţi la transferuri, dar nu pentru comisioane. Cu asta o să ne auzim la tribunal. Dacă un dobitoc vorbeşte prostii, e un dobitoc. El spune că m-a împrumutat pe mine în 2007 şi eu am fost antrenor şi în 2008 şi 2009 când el mi-a fost patron. E forţat, e împins în faţă când lucrurile merg bine. Astea toate sunt puse la dosar şi omul o să spună. Asta e vorba despre 2007, când Paşcovoci era aici. Clar va fi dat în judecată, dosarul e făcut. Mircea Rednic nu a luat comisioane şi nu o să ia comisioane. Nu are nevoie. În perioada aia, când am venit la Dinamo, eu am vândut o fabrică cu vreo trei milioane. Turcu nu era aici. El a ajuns cu mistriile lui, după ce şi-a făcut relaţii. Şi face afaceri cu statul", a declarat Rednic, într-o conferinţă de presă.

Fostul acţionar al FC Dinamo Vasile Turcu l-a acuzat pe antrenroul Mircea Rednic că percepe comisioane din transferurile de fotbalişti şi că nu i-a înapoiat o sumă de bani împrumutată pentru ajutorarea copilului fostului jucător dinamovist Cosmin Paşcovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici