Mircea Rednic împlineşte 54 de ani: Îmi doresc, drept cadou de ziua mea, o victorie cu Steaua

Mircea Rednic (54 de ani), antrenorul de la Dinamo Bucureşti, a susţinut, vineri, conferinţa de presă premergătoare meciului de duminică, cu Steaua, iar acesta a declarat că îşi doreşte, drept cadou la împlinirea celor 54 de ani pe care îi împlineşte chiar azi, o victorie în derby.

162 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic împlineşte 54 de ani: Îmi doresc, drept cadou de ziua mea, o victorie cu Steaua

Mircea Rednic împlineşte 54 de ani: Îmi doresc, drept cadou de ziua mea, o victorie cu Steaua

Rednic se va putea baza la confruntarea cu Steaua pe toţi jucătorii din lot, inclusiv pe Eric Bicfalvi care a fost recuperat pentru derby.

"Îmi doresc foarte mult drept cadou de ziua mea o victorie cu Steaua. Ne-ar da posibilitatea să mai visăm la titlu. Ne-am întâlnit şi cu suporterii şi ne-au cerut să nu-i dezamăgim. Cu Steaua e un meci mai special.

Am toţi jucătorii buni de joc, fără probleme medicale. Trebuie să mă gândesc şi la o surpriză pentru acest meci, ca să putem câştiga. Dar o surpriză buna pentru noi. În primul rând trebuie să-i blocăm, apoi să încercăm să-i surprindem pe contraatac. Din punct de vedere financiar, jucătorii nu au nicio problemă, sunt cu banii la zi. Ei trebuie să dea totul, asta le-am spus.

Îi transmit lui Stanciu ceea ce i-am transmis şi lui Rotariu. Să aibă mare grijă, pentru că e uşor să te ia valul. Ar fi păcat, pentru că e în ascensiune şi are viitor", a declarat Mircea Rednic în cadrul unei conferinţe de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici