Mircea Rednic, locul 3 în clasamentul celor mai buni antrenori din campionatul belgian

Tehnicianul echipei Standard Liege, Mircea Rednic, ocupă locul 3 în clasamentul celor mai buni antrenori din campionatul belgian, întocmit în urma voturilor jucătorilor din primul eşalon din Belgia.

116 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic, locul 3 în clasamentul celor mai buni antrenori din campionatul belgian

Mircea Rednic (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

Rednic a obţinut 274 de puncte în urma sondajului la care au participat 288 de fotbalişti, informează jupilerproleague.be.

Pe primul loc s-a clasat antrenorul echipei Zulte Waregem, Francky Dury, cu 1.003 puncte, iar pe poziţia a doua se află tehnicianul de la Lokeren, Peter Maes (316 puncte).

Sondajul a fost realizat de Pro League în colaborare cu jurnalele L'Avenir şi Het Nieuwsblad.

Anul trecut, cel mai bun antrenor a fost ales Hein Vanhaezebrouck (Courtrai).

În 2009 cel mai bun tehnician a fost Ladislau Boloni, care antrena atunci formaţia Standard Liege.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici