Mircea Rednic: Mă bucur că suntem pe primul loc, de trei ani şi ceva nu am mai fost lideri

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat joi seară, după meciul cu FC Voluntari, scor 3-0, că se bucură că Dinamo este din nou lider în Liga I, după mai mult de trei ani, el adăugând însă că important este ca echipa să ocupe această poziţie la finalul sezonului.

153 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic: Mă bucur că suntem pe primul loc, de trei ani şi ceva nu am mai fost lideri

Mircea Rednic: Mă bucur că suntem pe primul loc, de trei ani şi ceva nu am mai fost lideri (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Important e ca la sfârşitul campionatului, în mai, să fim pe primul loc. De vreo trei ani şi ceva nu am mai fost pe primul loc. Mă bucur, dar le-am zis jucătorilor că fără muncă nu se poate. Mai avem ceva de lucru la spiritul de dinamovist. Acum acest loc e bun pentru moralul jucătorilor, pentru suporteri. E neaşteptat, pentru că la începutul campionatului toţi vorbeau negativ de jucătorii mei", a spus Rednic.

Mircea Rednic a precizat că se bucură că echipa sa nu a primit gol. "Mă bucur că nu am luat gol azi, că avem o siguranţă în defensivă. Mă bucur că Filip, care joacă din ce în ce mai bine, a marcat astăzi. Cred că se descurcă foarte bine la mijlocul terenului. Eu cred că poate ajunge la naţională, e un jucător polivalent, poate juca şi în spate. Şi Marc are evoluţii foarte bune în ultima perioadă, se pregăteşte foarte bine şi ar putea intra în vizorul domnului Iordănescu. Mă bucur că cei care au intrat au adus un plus echipei. Tîrcoveanu mi-a demonstrat că pot să mă bazez pe el", a adăugat tehnicianul.

Rednic a adăugat că la FC Dinamo campania de transferuri nu s-a încheiat. "Vom mai aduce un fundaş stânga obligatoriu. Suntem în discuţii avansate cu un jucător şi dacă lucrurile merg bine mâine (n.r. - vineri) s-ar putea să ajungă la Bucureşti. Acum sunt obligat să joc cu «bizonul» (Gnohere). El vrea să mai slăbească, acum are 95 de kilograme, dar mai trebuie să slăbească vreo două. Acum e în grafic. Din câte mi-au spus cei de la medicina sportivă are masă musculară multă", a explicat tehnicianul.

Mircea Rednic a declarat că ar fi bine ca Ricky van Haaren să plece de la Dinamo. "Spre binele lui, Van Haaren ar fi bine să plece. Asta e, se mai fac greşeli. Un jucător străin trebuie să arate ceva şi el nu a arătat calitate. Asta e, nimeni nu are răbdare. Şi Starokin la fel. Din păcate jocul suferă până în iarnă. De joc nu sunt mulţumit", a menţionat Rednic.

Formaţia Dinamo a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a VI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Filip '33, C. Matei '55 şi Rotariu '63.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici