Mircea Rednic: Meritam mai mult decât acest 1-0

Antrenorul echipei KAA Gent, Mircea Rednic, a declarat, miercuri seară, după victoria din meciul cu Kortrijk, scor 1-0, din prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Belgiei, că formaţia sa merita să câştige la o diferenţă mai mare.

140 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic: Meritam mai mult decât acest 1-0

Mircea Rednic (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Am meritat să câştigăm. Am avut perioade în care am jucat bine. Meritam mai mult decât acest 1-0. M-am uitat la fotbalul nostru şi sunt mulţumit. Dacă joci bine, rezultatele vor veni. Am marcat, am câştigat şi rămâne să ne calificăm în meciul retur. Va trebuie să ne pregătim bine. Yaya Soumahoro este un jucător cu mari calităţi. El poate face diferenţa şi mă bucur căm a marcat în această seară", a spus Rednic, informează voetbalnieuws.be.

Echipa KAA Gent, antrenată de Mircea Rednic, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Kortrijk, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Belgiei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Soumahoro, în minutul 84.

Partida retur se va disputa la 15 ianuarie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici