Mircea Rednic: Norocul a fost de partea celor mai buni

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Mircea Rednic, a declarat vineri seară, la finalul partidei câştigate în deplasare, scor 1-0 (0-0), în faţa formaţiei FC Botoşani, că jucătorii săi au câştigat meritat cele trei puncte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"Norocula fost de partea celor mai buni! Victoria este meritată, mai ales că am terminat meciul în 10 oameni. De aceia avem jucători de mare valoare în echipă şi îi felicit pentru asta. Sunt profesionşti, îşi fac datoria şi au numai de câştigat. În următoarele partide sper că jocul va fi mai bun. Mă bucur cã jucătorii mei au uitat de toate problemele şi au jucat. Sperăm să scăpăm cât mai repede de insolvenţă. Obiectivele noastre sunt clare şi trebuie îndeplinite indiferent de condiţii“, a spus Mircea Rednic.

Tehnicianul formaţiei prahovene a recunoscut că elevii săi au făcut o primă repriză mai slabă: "Noi am început prost meciul, Botoşaniul a avut două ocazii. Cu puţină şansă nu am luat gol în prima reprizăşi chair vreau să-l felicit pe Leo pentru ce a reuşit să facă la Botoşani. Jucătorilor mei le-am spus la pauză să uite prima repriză pentru că acela nu este jocul lor, cu multe greşeli. Mă bucur că au înţeles şi au jucat altceva. Îi felicit pentru determinarea de care au dat dovadă în partea secundă. Nu ne gândim încă la distanţa faţă de Steaua. O luăm meci cu meci şi vedem ce va fi".

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat de Felipe Teixeira, în minutul 48, din lovitură de la 11 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici