Mircea Rednic, noul antrenor principal al UTA Arad. „Puriul”, adus ca pompier de serviciu

Mircea Rednic este noul antrenor principal al UTA Arad, după ce Laszlo Balint şi-a reziliat contractul cu echipa.

246 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic, noul antrenor principal al UTA Arad. „Puriul”, adus ca pompier de serviciu

Mircea Rednic, noul antrenor principal al UTA Arad. „Puriul”, adus ca pompier de serviciu

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de marţi, contractul întinzându-se până la sfârşitul sezonului 2023-2024.

„Îi mulţumim domnului Rednic – fotbalist şi antrenor cu rezultate deosebite pe plan naţional şi internaţional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor. Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!”, informează UTA.

În acelaşi timp, Laszlo Balint şi-a reziliat contractul cu echipa.

„În urma unei analize profunde şi îndelungate a situaţiei din clasament, conducerea clubului împreună cu staff-ul tehnic au ajuns la un acord comun - chiar dacă nicio parte nu şi-a dorit acest lucru, însă am ţinut toţi cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înţelegere amiabilă de reziliere. Le dorim succes în continuare tuturor, mulţumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!”, a adăugat clubul.

Rednic, 61 de ani, a fost adus să stingă „incendiul” de la echipă. UTA este pe locul 14, al treilea din coadă, cu 18 puncte, devansându-le pe Mioveni (11p) şi pe FC Argeş (17p). Locurile 13 şi 14 susţin meciuri de baraj pentru menţinerea în Superligă, în vreme ce formaţiile care vor termina pe locurile 15 şi 16 vor pica în divizia secundă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici