Mircea Rednic plânge după prietenul Ionuţ Popa: "Drum bun, Popică!" VIDEO

  • Mircea Rednic a fost extrem de afectat de moartea lui Ionuţ Popa.
  • Cei doi erau foarte buni prieteni.
  • Ionuţ Popa a decedat joi 25 iunie.
401 afișări

Mircea Rednic a fost extrem de afectat la aflarea veştii că Ionuţ Popa s-a stins din viaţă. Cei doi erau buni prieteni, iar Rednic a făcut tot posibilul pentru a-l ajuta. Actualul antrenor al Iaşiului nu s-a putut opri din plâns în momentul în care a vorbit despre Ionuţ Popa.  

„Astăzi e o zi neagră şi tristă. Am pierdut un prieten, am pierdut un om de fotbal. Un om care în această perioadă, de când sunt la Iaşi, m-a susţinut. Nu pot să uit, în afară de mesajele pe care le primeam după fiecare meci când mi s-a strigat <<demisia>>, el m-a sunat şi m-a încurajat şi mi-a zis că până la urmă o să reuşesc aici. Tot speram, am vorbit şi cu fata lui, m-am rugat şi la Dumnezeu să îşi revină. N-a mai revenit şi Popică a plecat dintre noi până la urmă. Orice intervenţie chirurgicală nu mai aducea nicio îmbunătăţire în sănătatea lui”, a spus antrenorul Poli Iaşi, Mircea Rednic.
 
„Cu regrete, pot să spun că e o zi tristă şi Dumnezeu să-l odhnească pentru că a fost un om bun, un om cu suflet mare. Drum bun, Popică!”, a mai spus acesta.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici