Mircea Rednic: Rămân sigur la Dinamo, nu contează calificarea în play-off sau de play-out.

Mircea Rednic a semnat pe doi ani cu Dinamo, în urmă cu aproape o lună, şi nu se gândeşte să plece din Ştefan cel Mare, chiar dacă echipa ratează play-off-ul pentru al doilea sezon la rând.

213 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic: Rămân sigur la Dinamo, nu contează calificarea în play-off sau de play-out.

Mircea Rednic: Rămân sigur la Dinamo, nu contează calificarea în play-off sau de play-out.

Deşi Dinamo e doar pe locul 12, cu 12 puncte, Rednic crede că va duce echipa pentru prima dată în play-off, de la schimbarea sistemului competiţional: "Rămân sigur la Dinamo, nu depinde de calificarea în play-off sau de play-out. Dar eu sunt convins că vom prinde play-off-ul. De Craiova ne despart acum 10 puncte, Craiova care e pe locul 2. Deci nu e imposibil.

Pentru că trebuie să recunoaştem că nu avem o echipă care să defileze în campionat, sunt 2-3 echipe. Una câştigă acum, cealaltă pierde. Acum a legat şi Craiova două victorii, însă a avut şi probleme înainte. Dar noi, dacă ne uităm în jos, ameţim, mai bine ne uităm în sus", a spus Mircea Rednic, la conferinţa de presă de azi.

Mircea Rednic s-a întors la Dinamo pentru al 4-lea mandat de antrenor. A mai condus clubul bucureştean în perioadele 2006-2007, 2008-2009 şi 2015-2016. După ultima experienţă, declara că nu va mai lucra niciodată cu Ionuţ Negoiţă, dar se pare că oferta omului de afaceri l-a făcut să se răzgândească. După câteva zile de negocieri în care s-au discutat aspecte contractuale, ”Puriul” a fost convins, în cele din urmă, să revină

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici