Mircea Rednic: Suntem în discuţii cu 2-3 jucători străini şi români

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că FC Rapid va transfera în această pauză competiţională doi sau trei jucători străini şi români, clubul demarând deja negocierile pentru achiziţionarea lor.

1 afișare
Imaginea articolului Mircea Rednic: Suntem în discuţii cu 2-3 jucători străini şi români

Mircea Rednic: Suntem în discuţii cu 2-3 jucători străini şi români

"Noi am stabilit deja ce intenţii avem. Vom aduce doi sau trei jucători străini şi români. Suntem în discuţii cu ei şi sperăm să îi avem în lot pentru retur", a spus Mircea Rednic, care a fost prezent, luni, la baza ProRapid, pentru prima zi de muncă la club pe anul 2008.

Tehnicianul nu a dorit să dezvăluie numele fotbaliştilor pe care FC Rapid intenţionează să îi achiziţioneze, spunând doar că atacantul Ibrahim Salou de la FC Bruges este de acord în proporţie de 90 la sută să semneze cu gruparea giuleşteană. "Nu are niciun sens să mă apuc şi eu acum să dau nume de jucători. Am spus că sunt şi străini, şi români. Pentru Salou de exemplu, avem o înţelegere cu FC Bruges. Iar jucătorul este de acord în proporţie de 90 la sută, pentru că are şi o altă ofertă. Sunt şanse mari ca până la urmă să aleagă Rapidul", a menţionat antrenorul rapidist.

Mircea Rednic s-a arătat deranjat de zvonurile legate de plecările şi sosirile unor jucători la Rapid. "Sunt atâtea nume care se vehiculează, nici nu mai ştiu de cine nu s-a scris. Şi zvonurile astea nu fac decât să creeze probleme jucătorilor mei. Se spune că pleacă ba unul, ba altul... Ei ce ar trebui să gândească? Jumătate din lot vine deja de bunăvoie la Pro Rapid şi se antrenează. Toţi sunt jucători serioşi şi nu e normal să treacă prin aşa ceva", a adăugat Rednic.

Echipa Rapid se va reuni pe 14 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici