Mircea Rednic va părăsi echipa Petrolul Ploieşti

Tehnicianul Mircea Rednic va părăsi echipa Petrolul Ploieşti şi urmează să preia gruparea belgiană Standard Liege, informează www.prosport.ro.

2 afișări

Conform sursei citate, imediat după încheierea meciului cu FC Braşov, câştigat de Petrolul, scor 1-0, Rednic l-a contactat pe finanţatorul Florian Walter şi l-a anunţat de intenţiile sale.

Din informaţiile ProSport, Rednic a luat această decizie ca urmare a faptului că a fost contactat de oficialii lui Standard Liege, care l-au convins să accepte postul de antrenor al echipei belgiene.

Favoriţi să preia Petrolul sunt, în acest moment, Dorinel Munteanu, Cristiano Bergodi şi Augusto Inacio, dar Walter va lua, probabil, în calcul şi alte variante, anunţul fostului tehnician al "lupilor" luându-l prin surprindere.

La Petrolul, Rednic a venit la începutul acestui sezon şi a avut ca obiectiv calificarea echipei într-o cupă europeană. A lăsat echipa prahoveană pe locul cinci după 13 etape cu 22 de puncte.

Rednic a jucat la echipa belgiană între 1991-1996 (câştigând o Cupă şi terminând de două ori pe locul secund) şi a mai fost în negocieri cu Standard în trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici