Mircea Sandu: Este un pic de mizerie în publicarea acestor stenograme

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, că nu i se pare normală publicarea stenogramelor în care sunt prezentate mai multe convorbiri telefonice ale patronului Stelei, George Becali.

15 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Este un pic de mizerie în publicarea acestor stenograme

Mircea Sandu: Este un pic de mizerie în publicarea acestor stenograme

"Nu ştiu care va fi finalitatea acestor stenograme, organele în drept trebuie să se pronunţe. Eu cred că este un pic de mizerie în publicarea acelor convorbiri. De ce nu s-au publicat stenograme referitoare la marile privatizări, la neregulile care s-au făcut atunci când cumpărarea fabricilor s-au transformat în afaceri imobiliare? În altă ordine de idei, continui să spun că nu sunt de acord cu premierea formaţiilor. Nu sunt de acord pentru că cei ce premiază pot avea pretenţii şi la meciurile directe cu respectivele formaţii. Pot spune: ţi-am dat bani să câştigi cu echipa X, acum eşti obligat să laşi şi formaţia mea să învingă", a spus Mircea Sandu.

Preşedintele FRF a fost prezent la Căciulata unde a avut loc o întâlnire între oficiali ai Federaţiei Române de Fotbal şi ai Comisiei Centrale a Arbitrilor şi reprezentanţi ai cluburilor de fotbal din Oltenia care activează în eşaloanele II şi III.

Citeşte şi:

Becali: Stenogramele convorbirilor telefonice sunt ilegale

Gigi Becali, deferit justiţiei în dosarul "Valiza"

FRF: Steaua penalizată cu şapte puncte, iar U Cluj cu şase

Gigi Becali şi alte trei persoane, urmărite penal de DNA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici