Mircea Sandu: FRF a câştigat un proces cu o casă de pariuri

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că instituţia pe care o conduce a câştigat un proces cu o casă de pariuri, în care FRF cere o cotă parte din încasări pe baza Legii educaţiei fizice şi sportului.

1 afișare
Imaginea articolului Mircea Sandu: FRF a câştigat un proces cu o casă de pariuri

Mircea Sandu: FRF a câştigat un proces cu o casă de pariuri

"Ministerul de Finanţe a dat licenţe caselor de pariuri, cu care ne certăm, considerând că aceste pariuri nu sunt pronosticuri. Dar ce sunt, dacă nu pronosticuri? Adică pronostichezi că ăla pierde în secunda 5 sau ia cartonaş mai târziu. Deci e un pronostic. Avem un proces deschis şi caselor de pariuri. Am şi câştigat deja în primă instanţă cu o casă de pariuri", a declarat Sandu, neprecizând numele acesteia.

Loteria Naţională a fost executată silit, joi, de către Federaţia Română de Fotbal, care a câştigat în instanţă procesul deschis pentru recuperarea sumei de 20 la sută din încasările pronosticurilor sportive pe anii 2003, 2004 şi 2005, valoarea fiind de 18.000.000 de lei (5 milioane de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici