Mircea Sandu: Marica ar fi meritat să joace la acest Campionat European

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, luni, la Viena, că după părerea sa, atacantul echipei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, ar fi meritat să evolueze la ediţia din 2008 a Campionatului European, transmite trimisul MEDIAFAX.

15 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Marica ar fi meritat să joace la acest Campionat European

Mircea Sandu: Marica ar fi meritat să joace la acest Campionat European (Imagine: Mediafax Foto)

"Consider că Marica ar fi meritat să joace şi el la acest campionat european. S-a dus Hexan (n.r. - masorul Victor Hexan) la Marica şi l-a întrebat dacă e pregătit să intre şi a zis că nu e încălzit. Nu mi se pare corectă atitudinea unui jucător din echipa naţională, indiferent cine este el. Nu te superi pe echipa naţională", a spus Sandu, într-o conferinţă de presă susţinută la Viena.

Mircea Sandu a afirmat că este posibil ca Victor Piţurcă să renunţe la anumiţi jucători care au făcut parte din lotul pentru Euro-2008, iar în locul lor să cheme fotbalişti de la echipa de tineret. "Poate că renunţă la unii jucători care nu au dat randament, poate va miza pe 30 şi ceva de jucători pentru preliminarii, dar asta vom discuta după 1 august. Lotul la ora actuală nu mai poate căpăta decât două, trei infuzii. Trebuie atras un portar de la tineret, Tătăruşanu sau Pantilimon, Sepsi trebuie apropiat. Să-l vedem pe Stancu la Steaua, că e un jucător de perspectivă. Mardare de la Vaslui, Deac, Szekely, care să ia locul celor la care se va renunţa", a adăugat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici