Mircea Sandu: Mutu nu se va face băiat cuminte niciodată dacă nu s-a făcut până la 32 de ani

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, marţi, că atacantul Adrian Mutu nu se va face niciodată "băiat cuminte" dacă nu a reuşit să facă acest lucru până la vârsta de 32 de ani.

22 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Mutu nu se va face băiat cuminte niciodată dacă nu s-a făcut până la 32 de ani

Mircea Sandu: Mutu nu se va face băiat cuminte niciodată dacă nu s-a făcut până la 32 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu s-ar putea să fie coleg cu Chivu, am auzit şi e foarte bine. Nu cred că se va face băiat cuminte niciodată dacă nu s-a făcut până la 32 de ani. Poate după 50 de ani să.... E problema lui dacă se desparte de fraţii Becali. Nu m-a întrebat pe mine când a semnat cu ei", a spus Sandu.

El a participat, marţi, la Târgu Jiu, la întâlnirea reprezentanţilor FRF cu membri afiliaţi din zona de sud-vest a României. La eveniment au participat oficiali ai cluburilor din judeţele Gorj, Olt, Vâlcea, Argeş, Dolj, Teleorman, Mehedinţi, Hunedoara, Caraş Severin şi Timiş.

Mutu a fost scos de Fiorentina din lot şi de pe lista de transferuri în urma mai multor acte de indisciplină. Atacantul a rupt contractul de reprezentare cu firma fraţilor Becali, sperând la o împăcare cu şefii Fiorentinei. Inter Milano şi alte cluburi din Serie A sunt interesate să-l achiziţioneze pe Mutu, dar Fiorentina nu doreşte să-l cedeze în Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici