Mircea Sandu nu crede că 2009 este decisiv pentru naţională

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, la sosirea din vacanţa petrecută în Austria, că 2009 nu este un an decisiv pentru echipa naţională.

12 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu nu crede că 2009 este decisiv pentru naţională

Mircea Sandu nu crede că 2009 este decisiv pentru naţională (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Sosit împreună cu administratorul delegat al FC Rapid, Nicolae Manea, cu care a petrecut sărbătorile, Mircea Sandu purta o pălărie tiroleză. "Un cunoscut mi-a oferit această pălărie tiroleză şi m-am bucurat foarte mult. În 1994 am mai avut o pălărie aşa, la Cupa Mondială. Sperăm să mergem şi la următorul turneu final, dar eu ştiu ce pălării au ăia din Africa de Sud? În Austria a fost frumos. Am petrecut cu toată familia, am urcat la 1.800 metri altitudine, am mers zilnic câţiva kilometri şi am mâncat specialităţi austriece. Nu am schiat, au schiat prietenii, eu doar i-am admirat. Am avut timp de discutat şi despre fotbal. Nu e un an decisiv pentru naţională. în 2009 FRF împlineşte 100 de ani. Cu bune şi cu rele, FRF merge în continuare. Ceilalţi care vor veni sper să facă o mare sărbătoare după 200 de ani", a spus Mircea Sandu.

Mircea Sandu, Nicolae Manea, Cristi Borcea, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, şi secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, au petrecut împreună sărbătorile în Austria, la Kitzbuhel, la invitaţia omului de afaceri Nicu Gheară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici