Mircea Sandu: Pe Cristea l-aş pune pe lista de transferuri şi nu l-aş mai chema la naţională

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o emisiune televizată, că Adrian Cristea merită să fie pus pe lista de transferuri la Dinamo şi că, dacă ar fi în locul selecţionerului Răzvan Lucescu, nu l-ar mai convoca pe acesta la echipa naţională, informează www.prosport.ro.

13 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Pe Cristea l-aş pune pe lista de transferuri şi nu l-aş mai chema la naţională

Mircea Sandu: Pe Cristea l-aş pune pe lista de transferuri şi nu l-aş mai chema la naţională (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu, dacă aş fi antrenor, nu l-aş mai chema pe Adrian Cristea la naţională. Dacă aşa gândeşti tu, ca jucător, că aşa trebuie să apari în presă, ai o problemă. L-aş fi pus pe lista de transferuri şi cred că toţi jucătorii lui Dinamo ar fi acceptat decizia asta. Andone (n.r. - tehnicianul Ioan Andone) ar fi dat un exemplu pentru toată lumea. El e fotbalist? E o diferenţă între fotbalist şi jucător... Lăsaţi-mă cu Adrian Cristea acum. Vine meciul cu Franţa", a declarat Mircea Sandu la Fanatik Show, informează prosport.ro.

Mircea Sandu a reacţionat astfel, după ce ziarul Cancan a publicat, luni, o poză cu Adrian Cristea, în care jucătorul dinamovist apărea dezbrăcat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici