Mirel Rădoi a marcat în primul său meci oficial

Fostul căpitan al echipei Steaua Bucureşti, Mirel Rădoi, a debutat la formaţia saudită Al Hilal cu un gol şi cu victorie, scor 2-0 (0-0), în partida cu Al Nasr, din cadrul etapei a XVIII-a a campionatului Arabiei Saudite.

16 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi a marcat în primul său meci oficial

Mirel Rădoi a marcat în primul său meci oficial

Rădoi a jucat pe tot parcursul partidei, a contribuit la primul gol, semnat de Yasser Al Qahtani, în minutul 71, şi l-a înscris pe al doilea, opt minute mai târziu.

La prima reuşită a formaţiei antrenate de Cosmin Olăroiu, Rădoi a pasat lung, în diagonală, pentru Christian Wilhelmsson, iar suedezul a centrat în careu, unde Al Qahtani a preluat pe piept şi a şutat decisiv, la colţ.

În minutul 79, a fost rândul lui Rădoi să preia balonul pe piept, a intrat în careu şi a şutat puternic, din unghi, balonul intrând în poartă după ce a lovit bara din dreapta goalkeeperului echipei gazdă.

La Al Nasr, a evoluat, de asemenea pe tot parcursul întâlnirii, şi fostul coechipier al lui Rădoi la Steaua, mijlocaşul brazilian Elton Jose Xavier Gomes.

După această partidă, Al Hilal a urcat pe prima poziţie a clasamentului, cu 40 de puncte după 17 meciuri, la egalitate cu Al Ittihad, care a jucat însă doar 16 întâlniri şi va primi, sâmbătă, vizita formaţiei Al Ahli (treapta a cincea).

Echipa lui Elton a rămas a şasea, cu 21 de puncte după 14 jocuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici