Mirel Rădoi: Am primit două goluri stupide, am început campania cu stângul

Căpitanul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, a declarat, miercuri, că echipa pregătită de Răzvan Lucescu a primit două goluri stupide în amicalul cu Israel, pierdut cu scorul de 0-2, la Timişoara.

34 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi: Am primit două goluri stupide, am început campania cu stângul

Mirel Rădoi: Am primit două goluri stupide, am început campania cu stângul (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Ne aşteptam să începem cu dreptul, dar am început cu stângul această campanie. Sper să revedem ce am greşit în această seară şi să remediem. Am primit două goluri stupide. Nu ştiu dacă ne motivează înfrângerea, nici noi nu suntem una din cele mai bune echipe, dar nici ei nu erau. Nu cred că a contat mult că am fost eu căpitan, am pierdut şi asta e cel mai dureros. Ne pare rău că nu i-am putut mulţumi pe aceşti suporteri, care ne-au susţinut pe parcursul meciului", a spus Mirel Rădoi, după meci, la TVR 1.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-0 (1-0), de naţionala Israelului, într-un meci amical disputat pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Benayoun '45 şi Barda '85 (penalti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici