Mirel Rădoi: Atitudinea şi responsabilitatea ne-au costat în această seară

Tehnicianul stelist Mirel Rădoi a declarat, miercuri seară, că el şi staful său sunt vinovaţi pentru înfrângerea din Supercupa României, în faţa formaţiei ASA Târgu Mureş, deorece nu au reuşit să-i motiveze pe jucători.

387 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi: Atitudinea şi responsabilitatea ne-au costat în această seară

Mirel Rădoi: Atitudinea şi responsabilitatea ne-au costat în această seară (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Trebuie să ne aducem aminte că am întâlnit o echipă care a trecut printr-o perioadă dificilă şi care s-a motivat mai mult decât noi. Eu şi staful suntem vinovaţi pentru acest rezultat, poate că nu am reuşit să îi motivăm pe jucători pentru această partidă. Nu ne putem ascunde în spatele motivului că am fi obosiţi după cantonament, şi ASA e în aceeaşi situaţie. Atitudinea şi responsabilitatea ne-au costat în această seară. Felicitări celor de la ASA că au ştiut să fie mai motivaţi decât noi!", a spus Rădoi, la Sport.ro.

Întrebat despre dubla cu Trencin, din preliminariile Ligii Campionilor, Rădoi a spus: "Nu am pierdut acest meci doar pentru că nu avem jucători. Avem un lot bun, dar pentru Liga Campionilor ne mai trebuie jucători. Meciul cu Trencin va fi foarte greu, dar cu atitudinea din seara asta e greu să te califici".

Rădoi a comentat şi faptul că Teixeira, dorit de Steaua, a ajuns la Astra Giurgiu: "Nu ştiu care a fost exact situaţia lui Teixeira, ne interesa, dar dacă a ales să se ducă la Astra îi respectăm decizia. Din respect pentru jucătorii care sunt acum aici aş prefera să nu spun numele celor pe care îi vreau la Steaua", a menţionat Rădoi.

Formaţia ASA Târgu Mureş, vicecampioana României, a câştigat Supercupa României, după ce a învins, miercuri, la Constanţa, cu scorul de 1-0, echipa Steaua Bucureşti, campioana en-titre.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Axente, în mintul 63.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici