Mirel Rădoi s-a pregătit alături de jucătorii Stelei

Jucătorul echipei Al Hilal Riyad, Mirel Rădoi, s-a pregătit, vineri, alături de foştii săi coechipieri de la Steaua, acesta declarând că achiziţiile făcute pentru noul sezon au fost făcute cu cap.

12 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi s-a pregătit alături de jucătorii Stelei

Mirel Rădoi s-a pregătit alături de jucătorii Stelei (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am venit să fac puţină mişcare cu băieţii şi să le urez baftă, pentru că pleacă mâine în cantonament şi nu ştiu când o să ne mai vedem. Băieţii sunt ok, dar puţin obosiţi, pentru că abia au început pregătirile. Dintre jucătorii noi îi ştiam doar pe unii, iar pe ceilalţi i-am văzut acum pentru prima oară. Cred că aceste achiziţii s-au făcut cu cap şi nu au fost făcute într-o doară", a spus Rădoi.

Mirel Rădoi speră ca Steaua să câştige titlul în noul sezon al Ligii I, însă a precizat că va fi destul de greu să reuşească acest lucru. "Sper să fie campioni, pentru că în ultimul timp asta le-a lipsit. Este foarte greu să fii campion din primul an, însă cred că atât Victor Piţurcă, cât şi jucătorii îşi doresc să fie pe primul loc", a completat Rădoi.

Fostul căpitan al Stelei crede că Bănel Nicoliţă ar trebui să poarte banderola. "După plecarea lui Petre Marin şi probabil a lui Ovidiu Petre, nu ştiu cine ar putea să fie căpitan la Steaua. Acum sunt foarte mulţi jucători şi depinde de cine va rămâne şi cine va pleca. Din cei vechi de la Steaua au mai rămas Baciu, Nicoliţă şi cam atât. Probabil că va fi Bănel, însă cu siguranţă va fi ales un căpitan bun", a subliniat Rădoi.

Mirel Rădoi exclude, pentru moment, o revenire la Steaua. "În acest moment nu se poate discuta de întoarcerea mea la Steaua, poate în viitorul mai îndepărtat. Deocamdată nu ştiu nimic nici de un transfer al meu la o altă echipă. În următoarele zile mă voi întoarce la Riyad, pentru că o să începem şi noi pregătirea", a conchis Rădoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici