Mirel Rădoi s-a transferat la Al Ain

Fundaşul român al echipei Al Hilal, Mirel Rădoi, a fost transferat, vineri, la formaţia Al Ain, antrenată de Cosmin Olăroiu, informează site-ul oficial al grupării din Arabia Saudită.

410 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi s-a transferat la Al Ain

Mirel Rădoi s-a transferat la Al Ain (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Oficialii clubului Al Hilal i-au mulţumit lui Rădoi pentru prestaţia sa la echipa cu care a câştigat cinci trofee de la transferul în 2009.

Potrivit Sport.ro, Mirel Rădoi a semnat un contract pe doi ani cu formaţia pregatită de Cosmin Olăroiu, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, şi va avea un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon.

În 2009, Rădoi a fost transferat de la Steaua la Al Hilal, pentru suma de 6 milioane de euro.

Cosmin Olăroiu a preluat echipa Al Ain, la începutul lunii iunie, el semnând cu gruparea din Emiratele Arabe Unite un contract pe două sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici