Mirel Rădoi, selecţioner naţionala României U21: Până în septembrie 2020 nu voi pleca

Mirel Rădoi (37 de ani) nu e tentat să plece de pe banca naţionalei de tineret a României indiferent de oferta care va veni pe numele său.

68 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi, selecţioner naţionala României U21: Până în septembrie 2020 nu voi pleca

Mirel Rădoi, selecţioner naţionala României U21: Până în septembrie 2020 nu voi pleca

Fostul căpitan din Ghencea nu vrea să audă nici măcar de o revenire la FCSB. Selecţionerul tricolorilor mici se concentrează pe munca sa de la naţională pe toată durata contractului său, scadent în 2020.

România s-a calificat la Euro 2019 cu ajutorul a doi selecţioneri. Daniel Isăilă şi Mirel Rădoi au contribuit la obţinerea biletelor pentru competiţia care va fi găzduită de Italia şi San Marino. Rădoi l-a înlocuit pe Isăilă şi spune că, indiferent de ofertă, nu va pleca de la naţionala de tineret până în 2020, când îi expiră contractul. Nici dacă ar veni o ofertă din partea FCSB, unde a mai antrenat în 2015.

"Nu există să plec, indiferent de orice echipă aveţi acolo, pe listă. Şi dacă acest Campionat European îl vom câştiga, tot nu voi pleca. În acel moment, după Campionatul European nu voi pleca. Indiferent, până în septembrie 2020 nu voi pleca. Poate doar dacă Federaţia va dori un alt antrenor", a spus Rădoi, la DigiSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici