Miriuţă: Victoria este meritată

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat luni seară, după victoria din meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-0, că acest succes este meritat, dar a felicitat şi gruparea oaspete pentru prestaţia foarte bună.

1 afișare

"Normal că m-am bucurat, mai ales că a venit golul în ultimul minut. O victorie meritată, felicit şi adversarii, au făcut un joc foarte bun. Îmi felicit băiaţii pentru că au crezut în victorie până în ultimul minut. Puteam să marcăm şi mai repede, dar cel mai important este atunci când se termină cu bine. A fost un meci foarte greu, încărcătura e mare la un derbi", a spus Miriuţă la postul Look TV.

Formaţia CFR Cluj a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a IX-a a Ligii I, în care unicul gol a fost marcat în minutul 90+4.

Universitatea Cluj a rămas în inferioritate numerică în minutul 34, când a fost eliminat Mengolo pentru cumul de cartonaşe galbene.

Thiago Lopes a înscris în minutul 90+4, cu un şut din 7 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici