"Miss Croaţia", deşi este hărţuită online, nu se lasă şi continuă "lupta de emancipare a sexului frumos" la campionatul mondial din Qatar

Ivana Knöll, fosta MISS CROAŢIA în 2016, continuă să se îmbrace provocator pe durata meciurilor de fotbal, deşi religia ţării gazde interzice femeilor să poarte ţinute vestimentare care să le expună umerii, picioarele, decolteul sau buricul.

2564 afișări
Imaginea articolului "Miss Croaţia", deşi este hărţuită online, nu se lasă şi continuă "lupta de emancipare a sexului frumos" la campionatul mondial din Qatar

Ivana Knöll, Instagram

Miss Croaţia,  Ivana Knoll a stârnit controverse în Qatar, localnicii părând împărţiţi în privinţa ţinutelor sumare ale modelului cu o constituţie busty, aducându-i chiar eticheta de cea mai tare fană a Cupei Mondiale.

Knoll a făcut furori la meciurile de fotbal după ce a ieşit într-o ţinută uimitoare cu glugă şi o mini-rochie în carouri.

Recent, arată NY Post, a venit îmbracată în pantaloni roşii mulaţi şi sutien cu carourile steagului croat. Suporterii îmbrăcaţi în ţinute musulmane tradiţionale din preajma ei nu s-au arătat deranjaţi, ba chiar au fotografiat-o.

Knoll a spus că se temea de legile drastice din Qatar înainte de a sosi, dar a fost în mare măsură acceptată la meciurile de fotbal. 

Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că a fost constant hărţuită online de trolli pe Instagram. 

Multe suportere din Brazilia, Argentina şi Germania au venit în ţinute considerate provocatoare pentru religia islamică - unele în tricouri scurte ce le lasă la buricul gol, altele în pantaloni scurţi sau în salopete cu decolteul afişat. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici