Mitea: Rădoi putea să facă faţă şi la Ajax

Mijlocaşul dinamovist Nicolae Mitea a declarat, vineri, că Steaua avea ceva în plus cu Mirel Rădoi în echipă, considerând că fundaşul ar fi putut face faţă unui campionat puternic din Europa, chiar şi la fosta sa formaţie, Ajax Amsterdam.

139 afișări
Imaginea articolului Mitea: Rădoi putea să facă faţă şi la Ajax

Mitea: Rădoi putea să facă faţă şi la Ajax (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"În momentul de faţă, Dinamo este favorită la tilul de campioană. Suntem pe primul loc, ne pregătim bine şi aşteptăm să înceapă campionatul. Steaua şi CFR Cluj sunt principalele contracandidate la titlu. Nu ştiu dacă ne va ajuta plecarea lui Rădoi, dar el a fost căpitanul echipei atâta timp şi cred că Steaua avea un plus. Normal că putea să joace şi la o echipă din Europa. Rădoi a arătat că e un jucător bun şi putea să joace şi într-un campionat din Europa. Putea face faţă şi la Ajax, sigur", a declarat Mitea.

Jucătorul dinamovist consideră oportun transferul senegalezului Ousmane N'Doye, de la FC Vaslui. "De la acest retur aştept să devenim campioni, ceea ce ne dorim toţi, să intrăm în Liga Campionilor. Personal îmi doresc să joc cât mai mult, să fiu ferit de orice accidentare şi să revin la forma pe care o aveam înainte. Concurenţă există la orice echipă, nu numai la Dinamo, pentru că suntem peste 20 de jucători. Cine va fi mai bun va merita să joace. N'Doye e un jucător bun, îl văzusem şi la Vaslui, eu cred că va fi un plus pentru Dinamo. L-am primit cu braţele deschise şi ne înţelegem bine cu el", a mai spus Mitea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici