Mititelu: A fost cea mai mare prostie să cheltui atâţia bani pentru a reface baza sportivă

Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, că a făcut cea mai mare prostie cheltuind sume mari de bani pentru refacerea bazei sportive "Ion Oblemenco", deoarece acum Primăria refuză prelungirea contractului de închiriere.

34 afișări
Imaginea articolului Mititelu: A fost cea mai mare prostie să cheltui atâţia bani pentru a reface baza sportivă

Mititelu: A fost cea mai mare prostie să cheltui atâţia bani pentru a reface baza sportivă (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Am văzut ce spune Solomon (n.r. - primarul Antonie Solomon), dar singurul răspuns pe care i-l dau este acesta: «Iartă-l, Doamne, că nu ştie ce face». Am ajuns ruşinea ţării! Am deschis proces şi ne judecăm în privinţa bazei Ion Oblemenco. Eu sper să putem folosi măcar terenurile de antrenament. Ce să mai zic despre investiţia pe care am făcut-o acolo, în tribuna oficială a stadionului, în vestiare, gazon sau terenuri de antrenament… a fost cea mai mare prostie pe care am făcut-o că am cheltuit atâţia bani pentru a reface această bază sportivă", a spus Mititelu pentru site-ul oficial.

Oficialul grupării oltene îi sugerează primarului să înfiinţeze o altă echipă care să joace pe stadionului "Ion Oblemenco".

"Nu ştiu dacă Solomon va face o altă echipă. Să facă, e dreptul lui. Ba chiar mă gândesc că ar fi mai bine aşa, să vadă şi primarul ce greu e să construieşti o echipă şi să o întreţii. Craiova este un oraş dificil, e greu să construieşti ceva în linişte aici. Eşti lovit din toate părţile, înjurat, ţi se pun beţe în roate", menţionează patronul.

Adrian Mititelu spune că Solomon este vinovat de evacuarea echipei Universitatea Craiova de pe stadionul "Ion Oblemenco". El a explicat că a semnat un contract conform căruia formaţia olteană va disputa meciurile din retur pe stadionul din Turnu Severin, inaugurat la 1 decembrie 2009.

"Solomon mi-a trimis direct înştiinţarea că la data de 31 trebuie să părăsesc stadionul, el nu mi-a dat nicio şansă să-mi prelungesc contractul. Stadionul «Ion Oblemenco» este cât de cât bun de folosit datorită mie. Noi am încheiat un contract cu cei din Severin şi vom juca acolo în retur. E clar că nu vom mai putea juca la Craiova. Contractul cu Primăria din Severin este pentru doi ani şi jumătate", a afirmat Mititelu.

Universitatea Craiova va disputa în 13 februarie un amical la Turnu Severin cu Gaz Metan Craiova, ultimul înainte de startul returului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici