Mititelu a oprit amplasarea unui circ în parcarea Stadionului Ion Oblemenco

Primăria Craiova şi Direcţia pentru Sport Craiova au aprobat amplasarea unui circ în parcarea Stadionului Ion Oblemenco, a declarat administratorul delegat al Circului Safari, însă finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a oprit pentru moment instalarea acestuia.

174 afișări
Imaginea articolului Mititelu a oprit amplasarea unui circ în parcarea Stadionului Ion Oblemenco

Mititelu a oprit amplasarea unui circ în parcarea Stadionului Ion Oblemenco (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Mititelu consideră decizia primăriei drept o bătaie de joc, ţinând cont de faptul că echipa sa urmează să înceapă, luni, antrenamentele pentru noul sezon.

"E o bătaie de joc. Sunt şicanele care le fac cei de la primărie şi în special acest primar nenorocit, Marinică Dincă. Susţin că au autorizaţie de la primărie, dar nu cred că au o astfel de autorizaţie. Dacă se mai minunează cineva că se întâmplă lucruri necurate la Craiova, au dovada acum. Cum poţi aduce 70 de animale pe o bază sportivă? Echipa trebuie să se prezinte la antrenament diseară", a spus Mititelu.

Finanţatorul Universităţii Craiova a chemat poliţia şi Jandermeria pentru a opri amplasarea Circului Safari, iar administratorul delegat al Circului Safari, Petre Buzan, susţine că a fost înjurat de Mititelu. "Mai întâi au venit nişte bodiguarzi care nu ne-au lăsat să mergem. Pe urmă a venit domnul Mititelu şi ne-a spus că suntem nişte porci", a spus Buzan.

Universitatea Craiova îşi va relua, luni, pregătirile în vederea ediţiei de campionat 2011/2012, în care va evolua în Liga II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici