Mititelu: Această brigadă a fost pusă să execute Universitatea astăzi

Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, vineri seară, după remiza, scor 1-1, cu FC Argeş, că brigada de arbitri de la acest meci a fost delegată ca să "execute" formaţia craioveană.

9 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Această brigadă a fost pusă să execute Universitatea astăzi

Mititelu: Această brigadă a fost pusă să execute Universitatea astăzi (Imagine: Mediafax Foto)

"Poate par subiectiv, dar cred că am fost executaţi. Arbitrajul a fost părtinitor. Această brigadă a fost pusă să execute Universitatea astăzi. Tuşierii au fost total depăşiţi, de rea credinţă. Am fost informat de un arbitru că această delegare de la Piteşti a fost făcută ca să mă termine", a spus Mititelu la GSP TV.

Adrian Mititelu a precizat că portarul Mircea Bornescu a fost anunţat de arbitru încă dinaintea meciului că va primi cartonaş roşu: "Mi-a spus Bornescu că înainte de a începe meciul arbitrul i-a spus: «Azi îţi dau roşu»".

Mititelu a afirmat că îi va arăta preşedintelui FRF, Mircea Sandu, caseta partidei de vineri, pentru a-i demonstra că arbitrajul a fost părtinitor. "Dacă nu mă ascultă Mircea Sandu, o să merg în faţa sediului FIFA, UEFA, să stau acolo două săptămâni cu pancarta la gât", a adăugat patronul Universităţii Craiova.

Formaţiile FC Argeş şi Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1 (1-0), într-o partidă disputată pe stadionul "Nicolae Dobrin din Piteşti, în etapa a X-a a Ligii I. Meciul a fost condus la centru de Aurelian Bogaciu, ajutat la cele două linii de Sorin Caia şi Daniel Demetrescu, în timp ce rezervă a fost Robert Dumitru. Bogaciu a eliminat la acest meci un jucător de la echipa gazdă (Bălaşa) şi doi fotbalişti de la formaţia oaspete (Bornescu, Baird).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici