Mititelu: Am câştigat cu noroc, m-aş fi bucurat şi pentru un punct

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, sâmbătă, că echipa sa a câştigat cu noroc meciul cu Rapid, scor 1-0, precizând că l-ar fi bucurat şi o remiză în etapa a XXIV-a a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Am câştigat cu noroc, m-aş fi bucurat şi pentru un punct

Mititelu: Am câştigat cu noroc, m-aş fi bucurat şi pentru un punct (Imagine: Mediafax Foto)

"Au fost trei puncte de care aveam nevoie ca de aer. Tradiţia se confirmă, ca de obicei de când sunt suporter al Universităţii Craiova şi de când am venit la echipă, atunci când ne-a fost mai greu am găsit puncte la Rapid şi Sportul. Îmi pare rău pentru Copos, că e ziua lui azi. Am câştigat cu noroc, m-aş fi bucurat foarte mult şi pentru un punct, dar şi altă dată am pierdut cu ghinion. Pe undeva s-a compensat. O victorie de moral, foarte importantă", a spus Mititelu.

Mihai Costea consideră că un egal ar fi fost echitabil. "Am jucat şi pentru Florin (n.r. - Florin Costea, operat, vineri, la genunchiul stâng), am avut şi noroc. Un egal era echitabil. Să câştigi în Giuleşti este fenomenal. Şi Rapid are echipă foarte bună, nu cred că a ieşit din lupta pentru titlu", a precizat fotbalistul.

Jucătorul Eugen Trică i-a dedicat victoria lui Florin Costea. "Bineînţeles că această victoire o dedicăm şi lui Florin, îi urăm multă sănătate şi îl aşteptăm înapoi. Rapid nu a ieşit încă din lupta pentru titlu. Şi acum doi ani CFR a avut distanţă foarte mare când s-a reluat campionatul, şi Steaua a fost aproape să i-l sufle. Noi avem mult de muncit pentru a ieşi din zona retrogradării. Dacă vom avea un arbitraj la fel de bun ca în această seară, atunci putem bate pe oricine", a menţionat Trică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici