Mititelu: CFR Cluj era singurul adversar pe care nu l-am dorit

Preşedintele FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, marţi, că CFR Cluj era singurul adversar pe care nu şi l-a dorit în sferturile de finală ale Cupei României, dar a apreciat că, în cazul unei victorii, craiovenii devin pretendenţi la trofeu.

25 afișări
Imaginea articolului Mititelu: CFR Cluj era singurul adversar pe care nu l-am dorit

Mititelu: CFR Cluj era singurul adversar pe care nu l-am dorit (Imagine: Mediafax Foto)

"Este, de fapt, singurul adversar pe care nu mi l-am dorit în această fază, dar, până la urmă, să ştiţi că este chiar mai bine, pentru că, dacă, într-adevăr, vrem să câştigăm trofeul, trebuie să dăm afară, poate, cea mai grea echipă dintre cele opt rămase pe tablou. Mi-am dorit o echipă mai slabă, pentru că m-am gândit că, în perioada asta nu suntem în forma dorită. Vom întâlni deţinătoarea trofeului. Dacă batem CFR, putem să ne depunem serios candidatura la câştigarea trofeului. Este un meci cu şanse 50-50 la sută", a spus Mititelu.

Deţinătoarea Cupei României, CFR Cluj, va întâlni formaţia Universitatea Craiova în sferturile de finală ale competiţiei, conform tragerii la sorţi de marţi, de la Casa Fotbalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici