Mititelu: Dinamo are cei mai buni jucători, dar vrem să obţinem cel puţin un punct sâmbătă

Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, că echipa Dinamo are cel mai bun lot de jucători din Liga I, dar a precizat că vrea ca formaţia sa să obţină cel puţin un punct în partida programată, sâmbătă, în deplasare.

16 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Dinamo are cei mai buni jucători, dar vrem să obţinem cel puţin un punct sâmbătă

Mititelu: Dinamo are cei mai buni jucători, dar vrem să obţinem cel puţin un punct sâmbătă (Imagine: Mediafax Foto)

"Încercăm să facem un meci bun, pe placul oltenilor. Îi simt pe jucători montaţi, nu mai e nevoie să le spună cineva cât de important e meciul ăsta şi cât de mult înseamnă pentru suporterii olteni. Va fi un meci greu, Dinamo are cei mai buni jucători în acest moment, dar vrem să obţinem cel puţin un punct sâmbătă, pentru că ştiu că sunt sute de mii de oameni care aşteaptă un rezultat pozitiv", a spus Mititelu la Radio Oltenia Craiova.

Oficialul oltean a precizat că va continua demersurile la Comisia Centrală a Arbitrilor pentru ca partida cu Dinamo, programată, sâmbătă, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I, să fie condusă de o brigadă din străinătate.

Patronul clubului Universitatea este mulţumit de faptul că atacantul australian Michael Baird nu s-a accidentat grav în debutul partidei cu Oţelul Galaţi, şi va putea evolua în meciul cu Dinamo.

"Când mi-a făcut semnul OK după meci, mi-a venit inima la loc. Cu el în teren, am curaj şi linişte şi cred că şi echipa simte la fel", a precizat oficialul oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici