Mititelu: După etapa de sâmbătă, veţi vedea jucători şi impresari cu cătuşe

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, joi, în cadrul unei emisiuni televizate, că, după încheierea campionatului, se vor putea vedea primii fotbalişti şi impresari arestaţi în România.

14 afișări
Imaginea articolului Mititelu: După etapa de sâmbătă, veţi vedea jucători şi impresari cu cătuşe

Mititelu: După etapa de sâmbătă, veţi vedea jucători şi impresari cu cătuşe (Imagine: Mediafax Foto)

"După arbitrii cu cătuşe, după etapa de sâmbătă să vă aşteptaţi la nişte bombe incredibile. Veţi vedea pentru prima oară în România jucători şi impresari cu cătuşe. Mă bucur că autoriăţile iau aceste măsuri. Staţi liniştiţi. Veţi fi martori la o grămadă de lucruri incredibile după ce se va încheia campionatul", a afirmat Mititelu la Fanatik Show.

Echipa Universitatea Craiova, care are 33 de puncte, se află pe locul 14, ultimul neretrogradabil, şi va disputa ultimul meci al campionatului, la Drobeta Turnu Severin, în compania formaţiei Oţelul.

Unirea Alba Iulia şi Ceahlăul sunt matematic retrogradate, celelalte formaţii care luptă pentru evitarea retrogradării fiind Politehnica Iaşi şi Pandurii Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici