Mititelu: Există disensiuni între mine şi Victor Piţurcă

Finanţatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, vineri, că între el şi managerul general Victor Piţurcă sunt disensiuni, dar a precizat că acestea nu vor influenţa în niciun mod relaţia contractuală dintre cei doi.

12 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Există disensiuni între mine şi Victor Piţurcă

Mititelu: Există disensiuni între mine şi Victor Piţurcă (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Nu sunt sigur de nimic, dar eu cred că sunt şanse mari să rămână. Nu ştiu dacă s-au răcit relaţiile dintre mine şi Piţurcă, avem unele disensiuni. Când sunt probleme financiare vă daţi seama că nu ne mai înţelegem ca la început. Avem puncte de vedere diferite în privinţa unor jucători. Piţurcă nu vrea să dea afară pe nimeni. Problema noastră e legată de eventuala vânzare de jucători. Până pe 15 ianuarie sunt sigur că se vor rezolva toate problemele", a spus Mititelu, la Sport.ro.

Adrian Mititelu a reafirmat că Universitatea Craiova nu va vinde jucători la echipe din România. "Deocamdată nu pot să spun dacă vor pleca jucători. Nu am ceva de ascuns, suntem în căutari. Suntem dispuşi să vindem afară orice jucător. Dar nu pot să vând trei-patru jucători pe care i-am crescut în ţară. Am avut încredere în ei, chiar dacă nu am avut performanţă. Cum ar fi să îi văd jucând în tricourile echipelor rivale. Nu ştiu de oferte, doar de discuţii. Sunt nişte vorbe, nu certitudini", a completat Mititelu.

Finanţatorul formaţiei oltene a afirmat că nu a mers la banchetul de final de an al echipei deoarece a fost anunţat prea târziu de organizarea acestuia. "Este adevărat că nu am mers la banchetul de final al echipei. Dar m-am simţit rău şi am fost anunţat cu 30 de minute înainte. Mi s-a părut ca am fost anunţat prea târziu", a conchis Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici