Mititelu îl atacă pe Răzvan Lucescu: Este un frustrat şi un bolnav psihic

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, l-a atacat dur pe Răzvan Lucescu, la finalul meciului cu Internaţional Curtea de Argeş, fiind nemulţumit de faptul că selecţionerul nu a convocat jucători de la Craiova pentru meciul amical cu Polonia.

13 afișări
Imaginea articolului Mititelu îl atacă pe Răzvan Lucescu: Este un frustrat şi un bolnav psihic

Mititelu îl atacă pe Răzvan Lucescu: Este un frustrat şi un bolnav psihic (Imagine: Mediafax Foto)

"Este un frustrat şi un bolnav psihic, pentru felul în care face convocările la lotul naţional. Nu este posibil ca fotbalişti precum Florin Costea şi Prepeliţă să nu fie în vederea selecţionerului", a spus Mititelu la ieşirea de la lojă, după meciul Internaţional Curtea de Argeş - Universitatea Craiova, după care a continuat ironic: "Dar, Lucescu a jucat la cel mai înalt nivel în Europa şi de aceea cunoaşte foarte bune valoarea jucătorilor".

În cadrul unei intervenţii la GSP TV, Mititelu l-a atacat din nou pe Răzvan Lucescu, spunând că acesta a greşit prin necoovocarea unor jucători precum Florin Costea şi Prepeliţă.

"Nici nu mă aşteptam să fie chemat Florin Costea, Lucescu se răzbună pe mine pentru că am vorbit despre el. Timpul îmi va da mie dreptate, veţi vedea. El a fost făcut selecţioner la apelul bocancilor, adică foarte repede. E un frustrat şi un bolnav psihic. Lui nu-i plac vedetele, vedeţi că nici pe Mutu nu-l agrează. Prepeliţă nu e chemat pentru că selecţionerul se teme ca nu cumva să îi ia locul lui Mihai Roman, care trebuie să ajungă sus. Asta e, nu avem ce să facem. El este stăpân, hotărăşte ce face, dar eu cred că este un abuz împotriva clubului Universitatea Craiova şi chiar a fotbalului românesc", a spus Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici