Mititelu: Mircea Sandu este imbatabil

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminică seară, că se face o greşeală atunci când se doreşte îndepărtarea preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

16 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Mircea Sandu este imbatabil

Mititelu: Mircea Sandu este imbatabil (Imagine: Mediafax Foto)

"Mircea Sandu este imbatabil. Se face o greşeală că se doreşte îndepărtarea lui. Nu văd cine ar putea să-i ia locul. Poţi fi mare fotbalist, dar asta nu înseamnă că trebuie să fi şi mare conducător. Sandu ar trebui susţinut şi cred că ar trebui lăsat încă 7-8 ani de acum înainte. Nu la el este buba, ci în altă parte, dacă tot se doreşte schimbarea lui, să crească pe cineva, însă nu tot de acolo, din zona aia, să se caute şi în centru, nu doar din Bucureşti, pentru că acolo este prea multă influenţă", a declarat Mititelu, la Radio Oltenia Craiova.

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că va încerca să strângă semnăturile necesare pentru a-l demite pe preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, după ultimele dezvăluiri în "cazul valiza".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici