Mititelu: Nu am avut niciun schimb de sms-uri cu Munteanu

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că în ultimele şase săptămâni nu a discutat cu antrenorul echipei Oţelul , Dorinel Munteanu, şi a menţionat că tehnicianul grupării gălăţene a dorit să retrogradeze formaţia olteană.

15 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Nu am avut niciun schimb de sms-uri cu Munteanu

Mititelu: Nu am avut niciun schimb de sms-uri cu Munteanu, care a dorit să ne retrogradeze (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Deşi îmi propusesem să nu mă amestec în acest nou scandal mizerabil din fotbalul românesc, însă având în vedere că s-a vehiculat numele meu atât de mult, mă simt nevoit să fac următoarele precizări: recunosc că am avut numeroase discuţii cu Adrian Porumboiu, în special în ultimul an. Dar de aici şi până la a mă amesteca pe mine în anumite războaie personale este prea mult. Singura mea referire legată de Dorinel Munteanu în discuţiile cu Adrian Porumboiu este aceea că, deşi, de nenumărate ori Munteanu m-a sunat şi mi-a trimis sms-uri de încurajare şi felicitare pentru echipă, la ultimul meci disputat, Universitatea Craiova - Oţelul, a avut o răutate şi un comportament ieşit din comun, în sensul că, în timpul jocului şi mai ales la pauză, a adresat injurii jucătorilor noştri şi managerului sportiv Laurenţiu Reghecampf, fiind la un pas de bătaie, având o dorinţă acerbă de a ne retrograda. Acest lucru mi-a fost relatat atât de jucători, cât şi de Reghecampf", a spus Mititelu, în comunicatul citat.

Adrian Mititelu îi solicită directorului general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, să nu îşi mai dea cu părerea despre Universitatea Craiova. "Fac precizarea că în ultimele cinci-şase săptămâni, nu-mi amintesc să fi avut vreo discuţie sau vreun schimb de sms-uri cu Dorinel Munteanu. De asemenea, îl atenţionez pe Marius Stan să nu mai vehiculeze numele Craiovei în orice combinaţie de aranjamente, pentru că aşa ceva este exclus. Eu sunt un om curat, nu pătat, ca el şi ca alţii, care au făcut ce au făcut în acea epocă murdară şi de tristă amintire. Am ţinut ca poziţia mea să fie făcută în acest mod, în scris, deoarece mi-am propus să nu mai iau parte la circul şi mizeriile de cele mai multe ori televizate din fotbalul românesc", a adăugat Mititelu.

Patronul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a susţinut că şeful unei echipe din Liga I, aflată în lupta pentru evitarea retrogradări, a primit asigurări, prin sms, chiar de la tehnicianul formaţiei pe care a întâlnit-o în ultima etapă că "nu va retrograda".

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, la Sport.ro, că nu a primit nicio înştiinţare de convocare la Direcţia Naţională Anticorupţie şi a afirmat că dacă se vor găsi mesaje telefonice între el şi patronul Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, atunci va demisiona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici