Mititelu: Nu mi-am recunoscut echipa, nu mi-am recunoscut antrenorul

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, după meciul pierdut de echipa olteană, scor 1-3, cu Internaţional Curtea de Argeş, că prestaţia formaţiei antrenate de Mark Wotte a fost de "nerecunoscut".

19 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Nu mi-am recunoscut echipa, nu mi-am recunoscut antrenorul

Mititelu: Nu mi-am recunoscut echipa, nu mi-am recunoscut antrenorul (Imagine: Thomas_Campean/Mediafax Foto)

"Nu îmi vine să cred. Nu mi-am recunoscut echipa, nu mi-am recunoscut antrenorul. E cel mai prost joc din acest retur. Nu mă aşteptăm să pierdem două meciuri consecutive pe teren propriu. Urmează patru etape de foc pentru noi. Sunt singurul vinovat pentru tot ce se întâmplă. Nu vreau să spun mai multe pentru că nu pot şti cum se interpretează. E timp scurt la dispoziţie şi nu ştiu ce am putea face. Tebuie să avem linişte în aceste etape pentru a reuşi să ne salvăm. Îl felicit pe Ionuţ Badea, antrenor pe care l-am dorit în vară, pentru modul în care şi-a motivat echipa pentru jocul de astăzi", a precizat Mititelu.

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-1 (2-1), de formaţia Internaţional Curtea de Argeş, într-un meci contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici