Mititelu: Primăria încă dă dovadă de rea-credinţă în relaţia cu Universitatea Craiova

Finanţatorul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, susţine pe blogul său personal, că Primăria dă în continuare dovadă de rea-credinţă în relaţia cu clubul, chiar dacă începând cu etapa a IV-a formaţia olteană va disputa din nou partidele de pe teren propriu pe stadionul Ion Oblemenco.

41 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Primăria încă dă dovadă de rea-credinţă în relaţia cu Universitatea Craiova

Mititelu: Primăria încă dă dovadă de rea-credinţă în relaţia cu Universitatea Craiova (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Ştiu că cei mai mulţi dintre voi (n.r. - suporterii) nu aveţi nicio vină (deşi pe unii dintre voi v-aş putea acuza de niţel de lipsă de atitudine), pentru că în Craiova puterea locală a căzut în mâna unor oameni care au pus mai înainte interesele personale şi de grup decât binele clubului Universitatea Craiova. Gestul meu de a juca o bună perioadă de timp la Severin s-a vrut a fi şi un semnal de alarmă la adresa craiovenilor, dar în special a celor care conduc Craiova, deoarece Universitatea Craiova reprezintă în primul rând acest oraş. Se pare, totuşi, că acest gest nu i-a impresionat pe cei care conduc oraşul, însă i-a întristat pe cei care iubesc echipa. În acest moment nu există un pact între club şi Primărie, deoarece Primăria încă dă dovadă de rea-credinţă în relaţia cu Universitatea. Sper, totuşi, ca în viitorul apropiat, cei care conduc oraşul să realizeze că a venit momentul să înceteze această atrocitate", menţionează finanţatorul.

Mititelu precizează că motivul întoarcerii formaţiei oltene pe stadionul Ion Oblemenco este legat de dorinţa suporterilor de a revedea Universitatea evoluând la Craiova.

"Astăzi (n.r. - marţi) am luat decizia ca Universitatea Craiova să se reîntoarcă pe Ion Oblemenco. Motivul acestei răsturnări de situaţie îl constituie dorinţa arzătoare a majorităţii covârşitoare a suporterilor Ştiinţei. Chiar dacă încă în oraş mai există oameni care doresc răul acestei echipe şi continuă s-o saboteze prin orice mijloace, atât prin propaganda media, cât şi prin acţiuni administrativ-juridice, am decis să-mi asum toate riscurile şi să readuc echipa pe vechiul Central", a adăugat Adrian Mititelu.

Conducerea clubului Universitatea Craiova a discutat cu oficialităţile din cadrul Primăriei Craiova revenirea pe stadionul Ion Oblemenco şi cu o săptămână înaintea începerii sezonului, dar negocierile au eşuat. Oficialii primăriei nu au putut garanta atunci faptul că în următoarea perioadă vor monta 25.000 de scaune pe stadionul Ion Oblemenco şi că vor achiziţiona o tabelă de marcaj până anul viitor. Conducerea grupării Universitatea Craiova solicitase, de asemenea, stabilirea unei date pentru un referendum, prin care populaţia oraşului urma să fie consultată pentru construirea unui nou stadion în următorii trei ani.

La începutul anului, conducerea clubului Universitatea Craiova a fost somată de primărie să părăsească arena Ion Oblemenco începând cu 31 ianuarie, când expira contractul ce are ca obiect concesionarea spaţiilor de antrenament şi competiţii din acest stadion.

Universitatea revine astfel la Craiova după ce a jucat în returul sezonului trecut şi în prima etapă a actualei ediţii a Ligii I pe arena Municipal din Turnu Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici