Mititelu: Probabil îi vom da drumul lui Bornescu, sunt gata să mizez pe Lung

Patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că îi va permite portarului Mircea Bornescu să se transfere la o altă echipă în această vară, dacă va sosi o ofertă avantajoasă atât pentru el, cât şi pentru club, şi a subliniat că este gata să-i acorde credit lui Silviu Lung jr.

19 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Probabil îi vom da drumul lui Bornescu, sunt gata să mizez pe Lung

Mititelu: Probabil îi vom da drumul lui Bornescu, sunt gata să mizez pe Lung (Imagine: Mediafax Foto)

Mititelu a afirmat, la un post de radio din Craiova, că Bornescu are 50 la sută şanse să plece în această vară de la Universitatea.  "Băiatul este supărat pe atmosfera din ultima perioadă, când a fost înjurat şi acuzat. Eu am semnat prelungirea cu el, scadentă în vara viitoare, însă de trei ani, de când a venit la Craiova, are promisiunea mea că atunci când va fi o ofertă concretă va putea pleca. Dacă va fi ceva bun atât pentru el cât şi pentru club îi vom da probabil drumul, deşi nu sunt decis în acest moment. Să nu uităm că acum trei ani a ales să vină la noi în Liga a II-a, când putea să meargă fără problema la Steaua. Băiatul acesta a ajutat Craiova atunci când îi ardea buza", a spus Mititelu, la radio Oltenia Craiova.

Oficialul oltean a subliniat că dacă Bornescu va fi cedat la un alt club, Silviu Lung jr, fiul fostului portar al naţionalei României şi al Universităţii şi Stelei, va avea şansa să apere poarta formaţiei craiovene. "Toţi colaboratorii mei spun că Silviu Lung jr. poate fi fără probleme titular. Că în maximun un an şi jumătate, dacă va apăra, va fi cel mai bun din ţară. Eu sunt gata să-mi asum toate responsabilităţile cu Lung", a punctat Adrian Mititelu.

Mititelu a menţionat că, în afară de Bornescu, alţi cinci jucători de la Universitatea au primit oferte de transfer. "În acest moment sunt cinci jucători pentru care aveam oferte clare, dintre care trei foarte bune de afară, însă nu mai pleacă nimeni. Degeaba dai jucători, iei 10 milioane de euro, însă nu ai pe cine pune în locul acestora", a mai spus Mititelu.

Silviu Lung jr. a debutat în acest sezon în Liga I, în meciul cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, din etapa a XXIX-a, iar evoluţia sa a fost una foarte apreciată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici