Mititelu şi Becali negociază transferul lui Mihai Costea la Steaua

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, într-o emisiune televizată, că discută cu Gigi Becali transferul atacantului Mihai Costea la Steaua, precizând că în această seară va da un răspuns la oferta finanţatorului stelist, pentru că jucătorul mai este dorit în străinătate.

42 afișări
Imaginea articolului Mititelu şi Becali negociază transferul lui Mihai Costea la Steaua

Adrian Mititelu (Foto) şi Gigi Becali negociază transferul lui Mihai Costea la Steaua (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Gigi Becali a afirmat că în această seară va achiziţiona un atacant şi va plăti 1.400.000 de euro pentru 60 la sută din drepturile sale federative. "În seara asta îl transfer pe unul. Dau aproape un milion şi jumătate acum, dar vine la vară. Dau 1,4 milioane pe 60 la sută din el. O să iau un fotbalist care mi-a plăcut dintotdeauna. Într-o oră jumate cred că îl semnăm", a precizat Becali, care apoi a precizat că este vorba de Mihai Costea.

Mititelu a confirmat negocierile, dar a spus că jucătorul are şi o ofertă din străinătate. "Diseară, la ora 22.00, îi dau răspunsul lui Becali. Eu sunt om de onoare, dar aştept şi un răspuns din străinătate. Nu e diferenţă mare între oferte, dar totuşi e o ofertă din afară", a spus Mititelu la Gsp TV, informează www.prosport.ro.

Contactat telefonic, Costea a spus că ar fi dispus să se transfere la Steaua dacă oferta ar fi una avantajoasă pentru Universitatea Craiova, dar a precizat că nu ştie despre interesul formaţiei lui Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici