Mititelu: Sunt şanse de cel puţin 51 la sută ca Piţurcă să vină să antreneze Universitatea Craiova

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat după trei ore de discuţii cu Victor Piţurcă într-un parc craiovean, că fostul selecţioner ar fi tentat să preia funcţia de antrenor principal al echipei din Liga I şi că sunt cel puţin 51 la sută şanse ca acest lucru să se întâmple.

21 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Sunt şanse de cel puţin 51 la sută ca Piţurcă să vină să antreneze Universitatea Craiova

Mititelu: Sunt şanse de cel puţin 51 la sută ca Piţurcă să vină să antreneze Universitatea Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

"Am depănat amintiri. Am vorbit de frumoasa perioadă a Craiovei din 94-95 cu Victor Piţurcă, atunci când s-a obţinut locul secund. El este craiovean, chiar dacă stă în Bucureşti. S-a întors acasă, a ţinut contactul cu cei din familie şi ştie ce se întâmplă în oraş. Eu zic că ar fi tentat. A fost dintotdeauna tentat şi este", a declarat patronul Universităţii Craiova.

"Este un loc în care ai crescut şi ai copilărit şi ţi-a rămas în suflet nu ai cum să refuzi să antrenezi Universitatea Craiova. Orice craiovean nu va putea refuza Craiova, în orice domeniu. Va fi în tribune la meciul cu Pandurii. Eu sper să-l conving. Prevăd o foarte mare compatibilitate. Eu vreau o echipă puternică, să se bată de la egal la egal cu echipele din România. Sunt premise importante ca Piţurcă să vină la să antreneze Universitatea Craiova. Sunt şanse cel puţin 51 la sută", a spus Mititelu.

Piţurcă a refuzat să facă declaraţii, spunând: "Eu nu vorbesc cu presa deocamdată! Să vorbească domnul Mititelu".

Fostul selecţioner Victor Piţurcă s-a întâlnit, vineri după-masă, cu patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, în parcul Nicolae Romanescu din Craiova, pentru a discuta despre preluarea echipei oltene.

Victor Piţurcă nu a mai antrenat nicio echipă din luna aprilie, când a fost demis de la naţionala României.

În prezent echipa Universitatea Craiova este antrenată de Daniel Mogoşanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici