Mititelu: Universitatea nu are şanse la titlu

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, după victoria, cu scorul de 2-0, înregistrată în meciul cu Dinamo, că formaţia olteană nu are şanse la titlu.

11 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Universitatea nu are şanse la titlu

Mititelu: Universitatea nu are şanse la titlu (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o partidă foarte frumoasă. A fost un fotbal occidental pe alocuri. O echipă mare în devenire. Repriza a doua am jucat-o la rezultat. Dinamo era un complex mult mai mare decât am vrut noi să recunoaştem şi pe mine această presiune m-a tocat săptămâna asta. Victoria din această seară este o mare realizare pentru noi. Nu mă gândesc la titlu. Degeaba ne gândim, pentru că ştim că nu avem nicio şansă la titlu. Noi trebuie să ne gândim la locul trei, ar fi onorant acest loc pentru noi. Nu vreau să ne «îmbătăm», am avut multe beţii în aceşti patru ani şi după aceea m-am trezit la realitate", a spus Mititelu.

Finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a adăugat că jucătorii vor avea prime pentru victoria cu Dinamo, dar "nu speciale". "Nu am bani să le dau prime speciale, pe cât merită ei. Nu avem bancă sau fond să putem umbla la rezerve, ne chinuim, dar reuşim să supravieţuim. Nu ştiu ce a văzut domnul Dumitru Dragomir, dar eu spun de foarte mult timp că avem câţiva jucători care ar merita să fie încercaţi la echipa naţională. Poate că după aceste meciuri şansele lor să ajungă acolo sunt şi mai mari, eventual cu un nou plan de bătaie la naţională. Eu zic că sunt câţiva jucători pe care se poate conta. Poate că actualul antrenor care rămâne are o altă strategie, face o schimbare măcar acum, în ceasul al 14-lea", a mai spus finanţatorul craiovean.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, miercuri, pe teren propriu, scor 2-0 (2-0), echipa Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I, obţinând astfel prima victorie împotriva liderului clasamentului, după cinci ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici