MM Stoica: Cei de la Dinamo au falsificat biletele

Preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, i-a acuzat, duminică, pe suporterii echipei Dinamo că au falsificat mai multe bielte şi, profitând de neatenţia paznicilor, au tăiat cablurile de alimentare de la turnicheţi şi au furat cititoarele codurilor de bare.

17 afișări
Imaginea articolului MM Stoica: Cei de la Dinamo au falsificat biletele

MM Stoica: Cei de la Dinamo au falsificat biletele (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Cei de la Dinamo au falsificat biletele! Au profitat de neatenţia paznicilor de la intrarea în stadion şi au tăiat cablurile de la turnicheţi, au furat cititoarele de card. Din cauza aceasta, vor intra numai cei cu buletin de Ialomiţa. Suporterii care au intrat deja nu au voie să aibă însemne cu Dinamo. E revoltator ce se întimpla", a spus Stoica citat de sport.ro.

Mihai Stoica a susţinut că patronul hotelului la care este cazată delegaţia echipei Dinamo i-a transmis faptul că directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, i-a instigat la violenţă pe fanii grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Directorul hotelului unde sunt cazaţi cei din Ştefan cel Mare ne-a transmis că preşedintele lui Dinamo, Cristi Borcea, le-a spus suporterilor săi «Dacă nu vă lasă să intraţi, devastaţi tot!» Dinamo instigă la violenţă! Nu ne e frică de ei, vom alerta autorităţile!", a mai spus Mihai Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici