MM Stoica: Nu cred că va exista vreodată o echipă depunctată din cauza unor declaraţii

Preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, vineri, la finalul Adunării Generale a LPF, că nu crede va exista vreodată o echipă depunctată din cauza declaraţiilor făcute de conducătorii de cluburi.

2 afișări
Imaginea articolului MM Stoica: Nu cred că va exista vreodată o echipă depunctată din cauza unor declaraţii

MM Stoica: Nu cred că va exista vreodată o echipă depunctată din cauza unor declaraţii

"Nu cred că va exista vreodată o echipă depunctată. Dacă s-ar fi depunctat pentru declaraţiile conducătorilor cred că unele echipe erau sub zero grade", a spus Stoica.

Mircea Sandu afirmase, joi, că speră ca paragraful din regulament cu depunctarea echipelor pentru declaraţii neacoperite ale oficialilor să fie aplicat de comisiile abilitate atunci când este cazul.

Oficialul grupării ialomiţene susţine că este normal să apară mici conflicte între conducători, dar să nu se ajungă la jigniri. "Am vorbit cu Iancu (n.r. - preşedintele clubului Poli Timişoara, Marian Iancu) pentru că atunci când avem interese comune, putem să facem front comun. Ce a fost a trecut. Pot să mai apară mici războaie, dar e în regulă atâta timp cât nu ne jignim", a adăugat preşedintele grupării Unirea Urziceni.

În ceea ce priveşte un posibil transfer al lui Bogdan Stancu de la Unirea Urziceni la Steaua, Mihai Stoica a ţinut să îi transmită finanţatorului grupării din Ghencea că atacantul este "nepreţuit". "Domnului patron etern, pentru că aşa am înţeles că s-a autoproclamat, îi transmit doar atât: «Bogdan Stancu este nepreţuit. Pentru restul există Mastercard»", a spus Mihai Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici