Modric este ca vinul vechi: o duce pe Real Madrid spre victorie şi pe primul loc în Spania

Mijlocaşul Luka Modric (38 de ani) de la Real Madrid şi-a demonstrat din nou valoarea, în ciuda vârstei, cu un gol şi o pasă de gol, în victoria cu 4-1 pe teren propriu în faţa lui Villarreal, duminică seara, rezultat ce a propulsat echipa pe primul loc în LaLiga.

197 afișări
Imaginea articolului Modric este ca vinul vechi: o duce pe Real Madrid spre victorie şi pe primul loc în Spania

Dincolo de succesul obţinut, Real Madrid l-a pierdut în prima repriză pe fundaşul David Alaba, accidentat la ligamentul încrucişat anterior.

Internaţionalul austriac al Realului a ieşit după 35 de minute, devenind al treilea jucător al madrilenilor care e nevoit să-şi întrerupă evoluţia cu o ruptură a ligamentului încrucişat anterior în acest sezon, după fundaşul central Eder Militao şi portarul Thibaut Courtois.

După o remiză dezamăgitoare, 1-1 la Real Betis weekendul trecut, Real revine cu o victorie şi conduce în clasament cu 42 de puncte, cu unul în faţa lui Girona, care primeşte luni pe Alaves.

Real are acum un avans de şapte puncte faţă de Barcelona, ocupanta locului trei, care a remizat sâmbătă la Valencia (1-1) şi care nu a obţinut nicio victorie în ultimele trei meciuri din toate competiţiile.

Real a fost în control total, cu Modric dirijor, dominând posesia şi a copleşind-o pe Villarreal.

Croatul a nimerit întâi bara, apoi a ajutat Real să deschidă scorul prin Jude Bellingham în minutul 25, când centrarea sa din prima de la marginea careului l-a găsit pe cel mai bun marcator din LaLiga, care a lovit mingea cu capul pe lângă portarul Filip Jorgensen.

A fost al 13-lea gol al sezonului pentru Bellingham, care e lider cu trei reuşite în faţa lui Borja Mayoral, de la Getafe.

Rodrygo a mărit avantajul Realului cu un şut de la mică distanţă, după un corner executat de Modric în minutul 37, un gol care a fost anulat iniţial de arbitrul de linie pentru offside, golul fiind totuşi validat de VAR.

Jose Morales a redus din diferenţă pentru oaspeţi în minutul 54, la capătul unui contraatac.

Brahim Diaz a marcat al treilea gol al Realului în minutul 64, cu o frumoasă execuţie individuală, iar Modric a înscris patru minute mai târziu, din interiorul careului.

Fundaşul Ferland Mendy a fost şi el nevoit să plece accidentat la finalul primei reprize, dând o altă lovitură unui club care s-a confruntat cu mai multe accidentări de lungă durată în acest sezon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici