Moggi: Mutu rămâne la Fiorentina şi vrea să fie căpitan

Impresarul Alessandro Moggi a declarat, la postul Sky, că atacantul Adrian Mutu va rămâne la Fiorentina şi vrea să fie căpitan al formaţiei toscane.

18 afișări
Imaginea articolului Moggi: Mutu rămâne la Fiorentina şi vrea să fie căpitan

Moggi: Mutu rămâne la Fiorentina şi vrea să fie căpitan (Imagine: Mediafax Foto)

"Sută la sută Mutu rămâne la Fiorentina şi îşi va prelungi contractul. Nu discut de cifre, dar jucătorul acceptă propunerea directorului sportiv Pantaleo Corvino (n.r. - potrivit presei italiene este vorba de încă 150.000 de euro şi o prelungire până în 2012). Mutu este fericit să semneze cu Fiorentina şi speră să fie căpitan", a spus Moggi, citat de site-ul fiorentina.it.

Impresarul a afirmat că solicitarea unui salariu de patru milioane pe sezon de către Mutu este o invenţie a presei. "S-a creat un caz dar nu mai există. Mereu a dorit să rămână la Fiorentina. Apoi este normal ca un jucător ca Mutu să ceară mărire la încheierea unui sezon important precum cel al lui Adrian. Mutu nu s-a gândit niciodată să plece de la Fiorentina. Roma? Nu am avut niciodată discuţii cu gruparea romană", a adăugat Moggi.

Pe de altă parte, antrenorul echipei AS Roma, Luciano Spalletti, a declarat, miercuri, că îl apreciază pe Adrian Mutu, cosiderând că este un fotbalist foarte bun, informează publicaţia Il Romanista.

"Mutu? Îmi plac jucătorii buni, iar Mutu este un jucător bun, însă de aceste lucruri se ocupă conducerea clubului", a spus Spalletti.

În această vară presa italiană a speculat mult pe seama unei posibile despărţiri între Adrian Mutu şi Fiorentina. Cu puţin timp înainte de începerea Campionatului European, jurnalele din Peninsulă anunţau că Adrian Mutu a solicitat o mărire consistentă de salariu, care a fost refuzată de conducerea Fiorentinei. Ulterior, s-a scris că Mutu ar fi acceptat în cele din urmă să semneze prelungirea acordului cu Fiorentina, până în 2012, chiar dacă mărirea de salariu propusă de club a fost mult sub ceea ce fotbalistul solicitase iniţial. În acelaşi timp, au apărut informaţii potrivit cărora internaţionalul român ar fi ajuns la un acord cu AS Roma, însă acestea au fost dezminţite de impresarul său, Alessandro Moggi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici